20. Trofej Zente

20. TROFEJ ZENTE za optimiste uspješno je priveden kraju. Prvo dan, subotu 24. listopada, održana su tri plova po laganom zapadnom vjetru, dok se u nedjelju 25. listopada uspio
održati samo jedan plov.
Ukupna pobjednica je Tonina Perković JK Labud, naravni i najbolja djevojka. Drugo mjesto osvojio je Filip Jurišić JK Mornar ispred klubskog kolege Bartola Urema.
Druga djevojčica je bila Petra Marenić JK Mornar ujedno najbolji takmičar do 12 godina starosti. Treća djevojčica je Petra Mastelić članica kluba domaćina JK Zenta.
Drugoplasirani takmičar do 12 godina je Max Gjidera JK Mornar, te trećeplasirani Antun Tomašević JK Labud.
Nagrađen je i najmlađi takmičar koji je završio bar jedan plov, a to je Lucijan Brničević JK Orišac Dugi Rat rođen 19. lipnja 2007. godine ukupno na 47. mjestu sa uspješno odjedrenim čak tri plova.
Nastupilo je preko šezdeset takmičar.
Posebno ističemo gaf djelatnika PŠD Zenta (kapetana lučice Vlade Majića ) koji nam je onemogućio spuštanje gumenjaka JK Trogir u more i time ugrozio sigurnost nastupa takmičara, a izlika je bila da JK Zenta nije član PŠD Zenta !?. Srećom Žare Ovčar nam je dao svoj gumenjak na raspolaganje, te je trener JK Trogir ipak mogao pratiti svoje takmičare.

DSCF1464DSC 0325DSC 0371GUMENJAK JK_TROGIRANAGRADEMAX GJIDERAPETRA MASTELIĆ_3

 

 

pdfREZULTATI