17. Trofej Zente

  Sedamnaesto izdanje TROFEJA ZENTE za klasu optimist uspješno je privedeno kraju već u subotu 08. prosinca kada su odjedrena tri plova. Regatni odbor je odlučio da regatu zaključi već u subotu, budući je za nedjelju najavljena vrlo jaka bura. Proglašenje pobjednika obavljeno je u nedjelju u 11.00 sati.

Inače na regati je nastupilo 50 optimista iz splitskih klubova, JK «TROGIR» i dva kaštelanska kluba. Regata je bila raspisana i za prelaznu klasu laser 4.7 ali nažalost prijavljena je bila samo Lucija Šago iz JK «SPLIT», koja je dobila prigodni poklon.

Veseli da je nastupilo ukupno 15 djevojčica, te čak 28 jedriličara/jedriličarki ispod dvanaest godina. Ukupni pobjednik je Marin Radačić iz JK «TROGIR» ispred Ratka Knez i Božidara Golubić oba iz JK «SPLIT». Kod djevojčica pobjedu je odnijela Palma Čargo ispred Klare Kuzmanić obe iz JK «MORNAR», te Tonine Perković iz JK «LABUD».

Najbolji među mlađim od 12 godina bio je Ratko Knez ispred Božidara Golubića, oba JK «SPLIT», te Tonine Perković JK «LABUD».

Iskrene čestitke nagrađenima kao i svim učesnicima regate.

Rezultati:

docUKUPNI     docDJEVOJČICE     docDO 12 godina